Lingerie styling

Bij Lingerie ZiTa krijgt elke klant lingerieadvies op maat. .
We doen dit omdat we ervan overtuigd zijn dat een goede beha het zelfvertrouwen opkrikt en een fantastisch comfort geeft.

lingeriezita-manhattan3 - kopie

Om voor u de perfecte beha te vinden, besteden we bij ons lingerieadvies extra aandacht aan 4 elementen :

img-1

De juiste omtrekmaat : het rugpand :

Om uw borsten mooi te liften, is het rugpand het belangrijkste steunend onderdeel van uw beha. Het rugpand moet horizontaal om uw lichaam zitten en mag niet hoger komen dan de beugels aan de voorkant. Daarnaast sluit het rugpand goed aan op uw lichaam.

img-2

De perfecte cupmaat : de cups :

De perfecte cups zorgen ervoor dat er een mooie vloeiende lijn is tussen cup en boezem. De bovencups mogen niet snijden of gapen. Ook uitpuilen is uit den boze.  Samen met u gaan we na of uw tepels in het diepste punt van de cup vallen en of er geen rimpels in de stof blijven.

img-3

De beugels en het middenvoorstukje :

Beugels zorgen voor een goede ondersteuning van de borsten. Ze geven uw boezem bovendien een mooie ronde vorm. Het middenvoorstukje dat de twee cups van uw beha verbindt, moet op het borstbeen rusten en mooi aansluiten. Als het zweeft tussen uw borsten is de maat niet juist. Voelt u de beugels prikken in het stukje huid onder de oksel, dan is de beha te groot. Prikken ze in het borstweefsel dan is uw beha te klein.

img-4

De schouderbandjes :

Met schouderbandjes kan u uw borsten niet liften. Schouderbandjes mogen niet insnijden in de schouder of van de schouder vallen. De bandjes past u best afzonderlijk aan zodat elke borst de nodige steun krijgt en uw boezem symmetrisch wordt. Extra aanspannen voor een betere lifting heeft geen zin, bandjes zorgen voor maar 10% van de nodige steun.

 

Met de juiste pasvorm kunnen we u bij lingerie ZiTa helpen.
Een setje moet echter niet alleen perfect zitten en uw lichaam flatteren, maar ook passen bij wie u bent én passen bij uw bestedingsbudget.
Ook daar besteden we vanuit onze persoonlijke aanpak heel veel zorg aan.  Voor onze unieke paskamerservice  ontvingen wij het lingerie styling label van lingerieproducent Van De Velde (Marie Jo, Marie Jo L’Aventure, Primadonna, Primadonna Twist)