Lingerie na borstkanker

Heel wat vrouwen zijn na een borstoperatie op zoek naar een discrete en warme omgeving waar ze op een professionele manier worden geholpen bij het uitzoeken van hun prothese, prothese-lingerie of badmode. Daarnaast is het vinden van goed passende lingerie voor dames die geconfronteerd werden met borstkanker, niet evident.

Lingerie Zita werkt al een aantal jaren intensief samen met een professionele bandagiste om deze service aan te bieden. Een bekwame bandagist meet de juiste prothese aan en heeft daarbij aandacht voor de perfecte pasvorm.

We kunnen hierbij beroep doen op een bandagiste met jarenlang ervaring die u tevens helpen met de documenten voor de terugbetaling van uw prothese.  Wij vragen u enkel een doktersvoorschrift en 2 klevertjes van uw ziekenfonds mee te brengen naar uw afspraak.

Wij bieden wij u graag de mogelijkheid aan om rustig te kiezen uit het uitgebreid gamma. Wij hebben hiervoor onze volledige bovenverdieping ingericht om volledig tegemoet te kunnen komen aan ieders specifieke wensen. Naast lingerie kan u ook bij ons terecht voor eigentijdse badmode met bijpassende strandkledij.

Omdat wij u graag voldoende tijd voor u willen voorzien, vragen wij om vooraf een afspraak te maken

-voor borstprothese en/of voor protheselingerie  : bij Dominique Potiau : 0488/62.86.44

-via mail naar jessy@lingeriezita.be of via onderstaande link

– Persoonlijke afspraak maken >>