Lingerie na borstkanker

Heel wat vrouwen zijn na een borstoperatie op zoek naar een discrete en warme omgeving waar ze op een professionele manier worden geholpen bij het uitzoeken van hun prothese, prothese-lingerie of badmode. Daarnaast is het vinden van goed passende lingerie voor dames die geconfronteerd werden met borstkanker, niet evident.

Lingerie Zita werkt al een aantal jaren intensief samen met professionele bandagisten om deze service aan te bieden. Een bekwame bandagist meet de juiste prothese aan en heeft daarbij aandacht voor de perfecte pasvorm.

We kunnen hierbij beroep doen op professioneel opgeleide bandagisten die u tevens helpen met de financiële afhandeling van uw prothese. U hoeft zelf geen contacten meer te leggen voor de terugbetaling van uw prothese. Wij doen dat graag voor u. Wij vragen u enkel een klevertje van uw ziekenfonds mee te brengen naar uw afspraak, dan doen wij de rest.

Wij bieden wij u graag de mogelijkheid aan om rustig te kiezen uit het uitgebreid gamma. Wij hebben hiervoor onze volledige bovenverdieping ingericht om volledig tegemoet te kunnen komen aan ieders specifieke wensen. Naast lingerie kan u ook bij ons terecht voor eigentijdse badmode met bijpassende strandkledij.

Omdat wij u graag voldoende tijd voor u willen voorzien, vragen wij om vooraf een afspraak te maken via telefoon (03/334.63.02 of 0472/60.58.21) of via mail. Wij hopen u graag heel snel te mogen begroeten.

Persoonlijke afspraak maken >>