Nachtmode

Lingerie ZiTa heeft een groot aanbod Woody slaapmode. Het Belgische merk Woody doet het goed bij groot en klein. Woody combineert dan ook perfecte kwaliteit met leuke prints en originele accenten.

Naast de pyjama’s en slaapkleedjes voor meisjes en jongens, heeft Lingerie Zita zowel het basic ondergoed als de fashionkleurtjes. Voor opgroeiende meisjes hebben we bij Woody eerste behaatjes in hippe kleurtjes of in wit. Ook voor jonge turnsters of gymnasten heeft Woody vleeskleurige behaatjes die ervoor zorgen dat de sportertjes comfortabel hun favoriete sport kunnen beoefenen.

Ook voor onze volwassen fans van Woody nachtmode hebben we een heel ruim aanbod ! Ook in deze volwassen pyjama’s zijn kwaliteit en originaliteit prioritair voor Woody.  Neem alvast even een kijkje naar de huidige Woody collectie !

Lords&lillies staat voor een verrassend betaalbare luxueuze collectie home- en sleepwear. De uitgewerkte details bij Lords&Lillies tonen zich in contrasterende biesjes, oogstrelende drappages, elegante halsuitsnijdingen en verfijnde accenten aan de mouwen. Met haar uitgepuurde stijl, de eigentijdse belijning en materialen reikt de Lords&Lillies collectie veel verder dan alleen de slaapkamer.

En….. wees er snel bij, want de fans van Woody nachtmode zijn er steeds als de kippen bij !

shop.lingeriezita.be/nl/merken