Badmode

Rosa Faia & Anita zijn 2 merken die u reeds van bij de start van onze lingeriezaak bij ons kunt vinden.

Rosa Faia : 

Als specialist in  bh’s in grote maten, biedt Rosa Faia een heel ruim aanbod lingerie aan betaalbare prijzen. Ook voor dames met een kleine onderborstwijdte van 65 cm zitten ze perfect en krijgt de grote bovenwijdte de beste steun. Ontdek sexy lingerie met schitterend kant en Special Big Cup Support alsook praktische Every-Day-Beha’s, body’s en slips.

Anita Comfort, Anita Sport, Anita Care en Anita badmode :

Ook het aanbod van Anita, Anita Comfort, Anita Sport en Anita care kan u bij ons uitgebreid vinden. Anita comfort is er voor de dame die niet houdt van beugels, maar wel kiest voor een modieuze en perfect zittende snit. Lingerie ZiTa probeert voor deze dames elk seizoen een ruime keuze aan kleurtjes en nieuwe modellen te selecteren. Vooral dames met een BH in grote maten zoekt en geen fan is van beugels, is Anita Comfort een leuk merk.

Dit seizoen kan u ook de Anita badmode bij ons bewonderen: stralende kleuren, trendy motieven, geraffineerde details, flatterende modellen,… De badmodecollectie overtuigt met een perfecte pasvorm, het hoogste draagcomfort en modieuze highlights. In deze collectie vindt u ook badmode voor de dames in grote cupmaten

Bent u eerder het sportieve type, dan is Anita Sport hét merk om de juiste ondersteuning te krijgen bij het sporten. Anita Sport won meermaals de prijs voor beste sportbeha van het jaar. Hun aanbod is dan ook ruim en aangepast aan elke sporter. U vindt het uitgebreide gamma bij Lingerie ZiTa.

Anita care is ons speciaal merkje voor dames die een bh zoeken na borstkanker. Naast de lingerie van Anita Care kan u bij ons ook de badmode vinden voor dames die terug graag comfortabel willen kunnen zwemmen na borstkanker. U kan hierover meer lezen in de rubriek : lingerie na borstkanker

Wenst u al te kijken wat de nieuwe collectie al heeft gebracht ? kijk dan even op onze webshop en kom nadien passen in onze winkel.

shop.lingeriezita.be/nl/merken